Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Jobba hos oss

I vårt förskoleområde arbetar vi i arbetslag på respektive avdelning och samarbetar mellan avdelningarna för att öka gemenskapen och för att skapa en samarbetskultur som är oerhört viktig inom förskolan.

Foto: Claudia Fried

Vi ser till att alla barn och pedagoger på vår förskola får en likvärdig verksamhet där omtanken för varandra går först. Alla barn är allas barn och alla pedagoger finns tillgängliga för alla barn.

Personal

På våra förskolor har vi både barnskötare och förskollärare som tillsammans planerar och genomför arbetet på avdelningarna.Varje förskola har en samordnare som ansvarar för den dagliga samordningen. I vår enhet har vi även tillgång till specialpedagog, pedagogista, lokal it-strateg, ateljérista och vaktmästare.

Kompetensutveckling

I vårt förskoleområde arbetar vi med kompetensutveckling genom pedagogiska forum och nätverk där vi bl.a. läser litteratur, arbetar med grupputveckling, utbildning i ICDP, brandutbildning och olika föreläsningar. Vi har även olika workshops och nätverk som leds av vår ateljerista, pedagogista, specialpedagog och lokal it-strateg. Haninge kommun erbjuer även kompetensutveckling genom Kremima där workshops och föreläsningar hålls.

Ledningsgrupp

Vår ledningsgrupp består av förskolechef, två biträdande förskolechefer, administrativ assistent, pedagogista, specialpedagog och ateljérista. Ledningsgruppen har sitt kontor på förskolan Tamburinen men rör sig ofta runt i enheten på de andra förskolorna.

Vill du arbeta hos oss?

Är du intresserad av att arbeta hos oss som timvikarie?
Mejla ditt cv och ett personligt brev till vår biträdande rektor Jannice Jarpe.

Du behöver som vikarie ha ett giltigt polisregisterutdrag för att arbeta inom skola och förskola.

Beställ utdrag från belastningsregistret här

För fasta tjänster annonserar vi vid behov på haninge.se

Kontakt

Jannice Jarpe           
Biträdande rektor
jannice.jarpe@haninge.se

Senast uppdaterad: 5 april 2024